Sidebar

Baigiantis VU Gyvybės mokslų centro (VU GMC) direktoriaus kadencijai, VU GMC Taryba paskelbė viešą tarptautinį konkursą direktoriaus pareigoms užimti.

Pretendentų prašymų ir dokumentų VU GMC rinkimų komisija laukia iki 2022 m. vasario 10 d. Daugiau informacijos apie konkursą galima rasti čia.

VU GMC misija yra vykdyti aukšto lygio tarptautinius tyrimus, studijas bei technologinę plėtrą gyvybės mokslų srityje, įskaitant biotechnologijas, genomo technologijas, molekulinę biologiją ir biochemiją.

Direktorius bus atsakingas už VU GMC strategijos įgyvendinimą, ryšių su pirmaujančiais tarptautiniais centrais ir biotechnologijų pramone plėtojimą, finansų, mokslinės veiklos bei studijų programų priežiūrą. Direktorius atskaitingas ir atsakingas Universiteto rektoriui ir VU GMC Tarybai. VU GMC direktoriaus kadencijos trukmė – 5 metai.

Konkurse gali dalyvauti nepriekaištingos reputacijos asmuo, turintis mokslo daktaro laipsnį, akademinės ir vadybinės patirties bei direktoriaus pareigų kadencijos pirmąją dieną dar nepasiekęs įstatymų nustatytos pensinio amžiaus ribos.

GMC Tarybos posėdis, skirtas pretendentų prisistatymams Tarybai ir GMC bendruomenei, bus paskelbtas ne vėliau kaip 2022 m. kovo 1 d.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos