Sidebar

BISC ELithuaniaBIO inicijuoja tarpdisciplininės studentų komandos formavimą atstovauti Lietuvai tarptautiniame Bio-based Innovation Student Challenge Europe

APIE IŠŠŪKĮ

Sukurkite novatorišką biogrįstą produktą ar procesą, siekiant išspręsti technologinius, aplinkos ar visuomenės iššūkius, kurie galėtų tapti biogrįstos pramonės ir bioekonomikos dalimi. Sukurkite produktą tarpdisciplininėje studentų komandoje, ir pristatykite jį pramonės ir akademinės bendruomenės ekspertams. Ekspertai įvertins jūsų verslo modelį pagal technologinį meistriškumą, tvarumą ir aplinkosauginį veiksmingumą bei ekonominį pagrįstumą.

Turite puikią progą susipažinti su biogrįstos pramonės sprendimais ir su kompetentingų mentorių pagalba išvystyti savo inovatyvią idėją iki komercinio produkto!

Pagrindinis komandos uždavinys – sukurti produkto ar proceso, kurio pritaikymas prisidėtų prie tvaraus ekonomikos vystymosi ir išspręstų realias problemas, trukdančias sukurti klimatui neutralią Europą.
Idėjų vertinimo kriterijai: inovatyvumas, pritaikomumas, tvarumas.

KAS GALI DALYVAUTI?

Kviečiame registruoti savo 3-6 narių komandą, kurią sudarytų vieno ar kelių universitetų ir kolegijų bakalauro ir magistro studijų programų studentai. Siūlome suburti tarpdisciplininę komandą, kurios narių kompetencijos apimtų gyvybės, technologijų, inžinerijos, aplinkotyros, ekonomikos, vadybos mokslus. Bet svarbiausia – Jūsų noras kurti inovacijas! Jūsų paraišką dalyvauti kruopščiai įvertins ir atrinks kompetentinga komisija. Nugalėjusi komanda atstovaus Lietuvą Europos finale!

EUROPOS FINALAS

Lietuvoje sukurtas biogrįstas sprendimas ar produktas rungsis su kitų Europos šalių komandų idėjomis Europos finale.

Atrinktos geriausios Europos idėjos finaliniame konkurse bus gyvai pristatomos komisijai, sudarytai iš BIC (Bio-based Industries Consortium) narių. Europos finalas vyks 2023 metų rudenį. Renginio vieta bus paskelbta vėliau.

DATOS

Komandų registracija - iki 2023-04-07
Info diena komandoms - 2023 m. balandžio mėn. antra savaitė
Nacionalinis finalas - 2023-05-19
Europos finalas - 2023 m. ruduo

Informacija apie konkursą, taisylės ir registracijos forma: https://lithuaniabio.com/kvieciame-studentus-prisijungti-prie-bio-based-innovation-student-challange-europe-2023/ 
Užpildytą registracijos formą siųsti el pašto adresu:  

Daugiau informacijos: https://bisc-e.eu/ 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos