Sidebar

Kaip ir kiekvienais metais, užbaigiant senuosius ir pasitinkant naujuosius metus, Vilniaus universiteto bendruomenė rinko geriausius metų dėstytojus. VU Gyvybės mokslų centre antrus metus iš eilės šis įvertinimas atiteko Mikrobiologijos studijų programų dėstytojai. Šiais metais geriausia VU GMC dėstytoja išrinkta doc. dr. Renata Gudiukaitė.

Ji dėsto Mikrobiologijos, Mikrobiologijos ir biotechnologijos, Pramoninės biotechnologijos/mikrobiologijos, Sistemų biologijos kursus, kursą Mikrobiologija ir mikroorganizmai pramoniniuose procesuose, dalį BUS kurso Mikroorganizmų pasaulis.

Dėstytoja dirba su Mikrobiologijos, Genetikos, Molekulinės biologijos, Molekulinės biotechnologijos, Biologijos, Neurobiofizikos studijų programų studentais, yra Mikrobiologijos SPK pirmininkė. DR. R. Gudiukaitė taip pat turi ypač didelę patirtį ugdant studentų mokslinio tyrimo gebėjimus: vadovauja baigiamiesiems studentų darbams, dalyvauja doktorantūros procese, buvo visos eilės studentiškų projektų (vasaros praktikų ir mokslinių tyrimų semestro metu) vadovė.

„Dėstymas man – ne tik atsakomybė suteikti studentams reikalingų srities žinių, parodyti jų studijų pritaikymo galimybes, ugdyti jų kūrybiškumą ir meilę studijuojamai sričiai, bet ir galimybė mokytis ir tobulėti pačiai“ sako dėstytoja.

Sveikiname doc. dr. R. Gudiukaitę su šiuo įvertinimu ir linkime didžiulės sėkmės ateityje!

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos