Sidebar

Antradienį VU Gyvybės mokslų centre viešėjo VU Tarybos pirmininkė dr. Eglė Radzevičienė.

Susitikime su ja dalyvavo VU GMC direktorius dr. Gintaras Valinčius, GMC tarybos pirmininkas prof. Virginijus Šikšnys, taip pat VU GMC mokslo institutų vadovai dr. Kastis Krikštopaitis ir dr. Vytautas Smirnovas. VU GMC direktorius VU Tarybos pirmininkei pristatė centro strateginės plėtros planus, akademines centro aktualijas prasidėjus naujiesiems mokslo metams.

Susitikimo dalyviai sutarė, kad GMC fizinės infrastruktūros plėtra yra vienas svarbių veiksnių, turėsiančių įtakos VU GMC mokslininkų galimybėms dalyvauti tarptautinėse programose bei inicijuoti ir vykdyti bendrus  mokslo ir verslo projektus.

VU Taryba yra sudaroma 5 metams iš 11 narių: 5 nariai – iš Universiteto akademinio personalo darbuotojų, 4 – išorės (ne Universiteto bendruomenės) nariai ir 2 – Universiteto studentų atstovai (iš jų 1 – ne Universiteto bendruomenės narys). VU Tarybos nare yra ir VU GMC prof. dr. Aurelija Žvirblienė.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos