Sidebar

Kovo 6 dieną įvyko Gyvybės mokslų centro kartu su partneriais „Northtown Vilnius“ ir „2AM Health“ rengiamios antreprenerystės programos „StartBIO: from lab to business“ atidaromasis renginys.

Renginio metu savo asmeninėmis patirtimis dalinosi Dr. Giovanni Rizzo, Indaco BIO rizikos kapitalo fondo partneris (Italija) ir Prof. Leon de Windt, Mastrichto universiteto širdies-kraujagyslių molekulinės biologijos profesorius, kelių sėkmingų kompanijų įkūrėjas (Nyderlandai), buvo pristatyta antreprenerystės programa ir joje dalyvaujančios komandos. 

Komandos jau pradėjo 7 savaites truksiančią kelionę ir kartu su tarptautiniais ekspertais sieks identifikuoti savo plėtojamų idėjų, tyrimų rezultatų ar vystomos technologijos komercializavimo potencialą ir modeliuos galimą savo idėjos kelią iki realaus verslo. Linkime komandos sėkmės! 

Daugiau informacijos: www.startbio.eu.

 

StartBio 240306 0055 StartBio 240306 0080
StartBio 240306 0090 StartBio 240306 0122

 

Nuotraukos Irmanto Gelūno. 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos