Sidebar

Gruodžio 22 dieną Rektoriaus auloje Vilniaus universiteto akademinių ir neakademinių padalinių komunikacijos komandoms buvo įteiktos nominacijos, apžvelgiančios 2023 metų veiklą. Gyvybės mokslų centro komanda pelnė "Science outreach champion award" nominaciją už nenuilstamą mokslininkų ir jaunųjų tyrėjų komunikacinį palaikymą. 

Šiuo metu GMC komunikacijos komanda vykdo dvi komunikacines iniciatyvas ir kviečia GMC bendruomenės narius pasinaudoti galimybe viešinti savo atliekamus tyrimus.

Pirmoji iniciatyva - mokslininkų, turinčių savo vadovaujamą mokslinių tyrimų grupę, interviu publikavimas Lietuvos žiniasklaidoje (LRT, Delfi, L.rytas, 15min, technologijos, VU naujienos ir kt.) ir GMC naujienlaiškyje „Meet the Minds of LSC“.

Antroji iniciatyva - trumpos mokslininkų ir jaunųjų tyrėjų ar jų tyrimų srityje reikšmingos publikacijos apžvalga VU GMC socialinėse medijose (Facebook, LinkedIn, X). Norinčius pasidalinti naujausiais savo srities tyrimais kviečiame užpildyti šią formą

Daugiau informacijos

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos