Sidebar

"Gyvybės mokslų centre matome didžiausią pažangą, yra tarptautiškiausias, pritraukia ne tik mokslininkus, bet ir užsieniečius" - teigia švietimo, mokslo ir sporto viceministras Justas Nugaras.

„Aukščiausius vertinimus gavo Vilniaus universiteto biochemijos krypties vertinamasis vienetas. Biochemija iš esmės plėtojama Vilniaus universiteto Gyvybės mokslų centre, šios krypties moksliniai atradimai – patys didžiausi pastarojo dešimtmečio Lietuvoje. Visi puikiai žinome Virginijaus Šikšnio grupės didžiulius atradimus, kurie buvo įvertinti tarptautinėmis premijomis. Taip pat sėkmingas šio vertinamojo vieneto dalyvavimas tarptautinėse programose, pritraukiant moksliniams tyrimams skirtas lėšas į Lietuvą iš užsienio tarptautinių fondų, pritraukiant užsieniečių dirbti Lietuvoje. Visa tai ekspertams darė didžiulį įspūdį“, – aiškino G. Valinčius.

Plačiau apie Lietuvos mokslinių tyrimų ir eksperimentinės plėtros kokybę LRT, L.rytas.lt bei lnk.lt naujienų portaluose. 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos