Sidebar

VU Gyvybės mokslų centre startuoja naujas MVG (Mokymosi visą gyvenimą) kursas - „Molekulinė medicina".

Personalizuota arba precizinė medicina iš esmės keičia ligų kontrolės sampratą ir į klinikinę praktiką atneša vis daugiau genetinių, genominių, molekulinės medicinos tyrimų. Šių kvalifikacijos kėlimo kursų tikslas - gydytojams ir kitiems specialistams suteikti praktinio darbo molekulinių tyrimų laboratorijoje pagrindus, supažindinti su naujausiais molekulinės diagnostikos metodais ir jų taikymu klinikinėje praktikoje.

Kursai vyks VU Gyvybės mokslo centre, aprūpintame moderniausia molekulinės biologijos ir genetikos įranga, 2023 m. birželio 26-30 d.

Kursai skirti visų profesinių kvalifikacijų gydytojams ir kitiems universitetinį magistro laipsnį turintiems specialistams, besidomintiems personalizuotos medicinos naujienomis. Įgytos žinios ir praktiniai įgūdžiai taps gairėmis taikant personalizuotos medicinos sprendimus klinikinėje praktikoje ir planuojant biomedicininius personalizuotos medicinos tyrimus. 

Sėkmingai baigusiems 34 val. kursus bus išduodamas kompetencijos kėlimo pažyma (kursai įtraukti į sveikatos specialistų tobulinimo programų sąvadą; programos kodas VU sistemoje MVGR-2022-52). Kursai mokami.

Informacija: https://mvg.vu.lt/programs/2504/

Kontaktai pasiteiravimui:

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos