Sidebar

Balandžio 18 d., GMC viešėjo Dassault Systèmes vyresnysis viceprezidentas John Kitchingman ir Daniel Pero (Šiaurės ir Baltijos šalių pardavimų vadybininkas) bei kolegos Donatas Staniulis (LithuaniaBIO vykdomasis direktorius), Gintaras Vilda (direktorius, Gamybos inovacijų slėnis, UAB „Pažangios inovacijos“), Dr. Vladimir Popov (direktorius, UAB „IN RE“) ir Arūnas Urbšys (projektų vystymo direktorius, UAB „IN RE“).

Gyvybės mokslų centro direktorius prof. Daumantas Matulis pristatė svečiams Centro veiklą bei kartu su prof. Rolandu Meškiu ir Donatu Staniuliu supažindino su biotechnologijų mokslo ir pramonės lyderiais Lietuvoje, pasakojo apie šio sektoriaus veiklą ir pasiekimus.

Dassault Systèmes viceprezidentas John Kitchingman ir Daniel Pero pristatė kompanijos veiklą ir siūlomus sprendimus Gyvybės mokslų ir sveikatos apsaugos (Life Sciences & Healthcare) segmente, pasakojo apie kompanijos steigiamų 3DEXPERIENCE Lab inovacijų akseleravimo iniciatyvas, tinklaveikos galimybes padedant užmegzti ryšius su tyrėjais ir inovatoriais iš viso pasaulio. Vienas pagrindinių šio segmento prekinių ženklų yra BIOVIA. Kitas šio segmento sprendimas MEDIDATA prisidėjo prie Moderna vakcinos COVID-19 suvaldymui kūrimo.

Tikimasi, kad ateityje Dassault Systèmes bendradarbiaudami su gyvybės mokslų sektoriumi Lietuvoje suteiks įrankių, išteklių ir skaitmenizacijos galimybių, reikalingų inovacijoms skatinti. 

240419 Dessault systemes

Nuotrauka Arūno Urbšio 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos