Sidebar

Vilniaus Universiteto Gyvybės mokslų centre (VU GMC) viešėjo Jungtinių Amerikos Valstijų ambasadų Baltijos šalyse ir Danijoje pareigūnai mokslui.

JAV ambasados Lietuvoje pareigūnė  aplinkosaugai, mokslui, technologijoms ir sveikatos apsaugai Andrea Lindgren ir jos kolegos GMC susitiko su bendruomenės nariais. VU Senato pirmininkė ir GMC Biomokslų instituto direktorė prof. Eglė Lastauskienė pristatė centrą ir jo mokslinę veiklą. EMBL Partnerystės instituto mokslininkai dr. Stephen Knox Jones ir dr. Urtė Neniškytė ekskursijos į laboratorijas metu svečius išsamiau supažindino su savo vykdomais moksliniais tyrimais. Vėliau prisijungus dr. Algirdui Toleikiui GMC atstovai ir svečiai diskutavo apie mokslo tyrimų finansavimo politiką, tyrimų komercializavimą ir intelektinės nuosavybės apsaugą, galimą informacinę dieną, kaip pasinaudoti fondų lėšomis tyrimams finansuoti.

240321 JAV ambasadu vizitas1 240321 JAV ambasadu vizitas2 240321_JAV_ambasadu_vizitas3.jpg
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos